Вакуумний пакувальник Profi Cook PC-VK 1134 - корисний побутовий прилад, який забезпечує порційне зберігання продуктів зі збереженням всіх корисних мікроелементів, натуральної свіжості і пахощів.
Переваги зберігання у вакуумній упаковці:
- Їжа не висушується і не втрачає поживні речовини (вітаміни) в процесі приготування
- Економія простору, безпечне зберігання без консервантів (в морозильній камері до 3-х років)
- Підтримання гігієни в холодильнику і усунення різких і неприємних запахів
- Приготування харчових продуктів у вакуумі методом "Sous Vide" дозволяє ніжно готувати у власному соку. Відсутність висихання і відсутність втрат
- Порційна упаковка ( поділу великих обсягів на менші порції)
- Також ідеально підходить для витриманою і маринованої їжі - вакуумна герметизація створює більш інтенсивний аромат, значно прискорює процес маринування
Технічні характеристики вакууматора Profi Cook1134:
- Потужність 120 Вт
- Повністю автоматичний високопродуктивний вакуумний герметик
- Корпус з нержавіючої сталі
- Дуже широкий міцний зварний шов для безпечного зберігання
- Сенсорна панель електронного датчика
- Електронне управління вакуумом (4 ступені)
- Потужність всмоктування: 24 л / хв.
- Може використовуватися з комерційно доступними структурованими пластиковими обгортковими рулонами та структурованими поліетиленовими пакетами (не більше 30 см шириною, довжина по необхідності)
В комплект входять :
- пакети 22 см х 30 см - 5 штук
- пакети 28 см х 40 см - 5 штук
- рулон 20 см х 200 см
- Підходить для приготування їжі і мікрохвильової печі
- 8 індикаторів
- 220-240 В, 50/60 Гц