4 724 ₴
Су-вид — (от фр. sous-vide , "под вакуумом") — метод приготовления пищи при котором мясо, рыба или овощи медленно готовятся при низких температурах. Перед приготовлением продукты помещаются в пластиковый пакет, из которого выкачивается воздух с помощью вакуумного насоса, после чего пища готовится в воде при постоянной температуре в пределах от 45 до 90 °C. Благодаря этому блюда пастеризуются и срок их хранения увеличивается.
Апарат Су Вид PC-SV 1112 від німецької компанії Profi Cook потужністю 520 Вт в корпусі з високоякісної нержавіючої сталі, оснащений містким чашею з внутрішнім антипригарним покриттям об'ємом 8 літрів , шляхом вакуумування в пакети страв, дозволить зберегти оригінальний смак і аромат готуються інгредієнтів (прилад для вакуумної упаковки купується окремо).
При додаванні таких складових, як спеції або трави в пакет, смак стає більш інтенсивним. Приготування ведеться при точно заданої температурі від 45 до 90 °C з точністю +/- 0.5 °C. Ви зможете встановити таймер приготування від 2 до 72 годин.
На що йде в комплекті підставці можна розмістити до 3 окремих запаяних пакетів (наприклад, зі стейками). Завдяки використанню підставки забезпечується те, що кожен пакет буде оточений водою. Для зручності при роботі з пристроєм, постачання йдуть і щипці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Profi Cook |
Країна виробник | Німеччина |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Призначення | Побутове |
Номінальна напруга | 220 В |
Об`єм | 8 л |
Споживана потужність | 520 Вт |
Стан | Новий |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Колір корпусу | Чорний |
Габаритні розміри | |
Висота | 380 мм |
Діаметр | 65 мм |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |