









1 083 ₴
Для повного заповнення всіх 7-ми стаканчиків знадобиться 1 л молока 150 мл натурального йогурту.
Або розрахувати на 1 стаканчик - 140 мл молока і 20 мл йогурту (для приготування меншої кількості).
Молочна суміш повинна дозріти протягом 8-ми годин в апараті. Протягом цього часу не пересувайте апарат. Чим довше зріє йогурт, тим більше буде виражений його смак.
Крім того, йогуртниці з успіхом можна використовувати для приготування домашньої сметани, сиру і кефіру. Перевага йогуртниці ще і в тому, що кількість йогурту ви визначаєте самі. Йогуртниця зробить вам справитися з будь-яким наповнювачем і потрібної ступенем солодощі.
Інструкція з приготування кисломолочних продуктів в йогуртниці
1) 1 літр молока прокип'ятити 5 хвилин. Охолодити до кімнатної температури.
2) Закваску у флаконі залити кип'яченою водою кімнатної температури до 2/3 флакона, закрити гумовою кришечкою. Ретельно розбовтати до повного розчинення.
3) Внести розчинену закваску в молоко, ретельно перемішати.
4) Розлити по стаканчиках йогуртниці, стаканчики не закривати кришками, поставити стаканчики в йогуртницю, закрити кришкою і включити. Засікти час.
5) Для сиру і виталакта, через 4 години відключити йогуртницю, не знімаючи кришки. Для інших заквасок цей пункт пропустити.
6) Продовжувати заквашування до досягнення продукту густої консистенції. Після приготування стаканчики закрити кришечками і поставити в холодильник. Зберігати при температурі +2..+6°С не більше 2 днів.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Clatronic |
| Країна виробник | Китай |
| Кількість ємностей | 7 |
| Матеріал ємностей | скло |
| Об'єм ємності | 160 мл |
| Споживана потужність | 14 Вт |
| Стан | Новий |
| Тип | Йогуртница |
| Тип управління | Механічне |
| Колір корпусу | Білий |
| Користувальницькі характеристики | |
| Гарантійний термін | 12 |